top of page

Aphrodite & Nick

Chic γαμος με λεβαντα

Ο γάμος της Αφροδίτης και του Νίκου έγινε στο Βόλο, χρόνια μετά την πρώτη τους επεισοδιακή (όπως θα διαβάσετε στη συνέχεια!) γνωριμία ως φοιτητές. Η λεβάντα η οποία χρησιμοποιήθηκε στη νυφική ανθοδέσμη, στις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια και στο γενικότερη διακόσμηση έδωσε ένα ultra chic ύφος σε αυτό τον όμορφο γάμο!


Το νυφικο ήταν από τη Μελιτήνη, ραμμένο στα μέτρα της νύφης. Επιλέχθηκε να είναι σε στενή γραμμή που να αναδεικνύει το σώμα, αρχοντικό, με κεντημένη δαντέλα, πουά τούλι, ημιδιάφανη ανοιχτή πλάτη με κουμπιά και ουρά. Για την εκκλησία, το πεπλο ήταν μακρύ τούλι με κεντημένη δαντέλα (την ίδια του φορέματος) περιμετρικά…”


Η συμβουλη της νυφης: “Θα πρέπει να είναι χαλαρή, οργανωτική και να επιλέξει σωστά και προσεκτικά τους συνεργάτες που θα δημιουργήσουν για την ίδια και τον σύντροφό της την τέλεια ατμόσφαιρα γάμου. Δεν χρειάζονται υπερβολές – μόνο ιδιαίτερες πινελιές, που θα αντικατοπτρίζουν το ζευγάρι.”









Βιντεογράφος Filmaki.gr Φωτογράφος George Stravolemos Wedding Planner Fresh ideas Νυφικό Melitini Νυφικά Παπούτσια Manolo Blahnik Κοστούμι & Παπούτσια Γαμπρού Hugo Boss Νυφικό Μακιγιάζ Κωνσταντίνα Σταματόπουλου Νυφικό Χτένισμα Hair Class - Βίκυ Μαλαμούση Δεξίωση Γάμου Kokkinos Club Προσκλητήρια Atelier Invitations Σετ Γάμου Στέφανα Εleftheriou Dj Γάμου Dj Prince Nikola Τούρτα Γάμου Ζαχαροπλαστείον Φύσις Catering Αίγλη Βέρες Kandarakis


57 views
bottom of page